Etno kompleks „Đeram”
IGE DOBROSAVLJEVA 12, Mokrin
123
Broj soba:
4

Etno kuća Đeram se nalazi u selu Mokrin i pruža doživljaj minulih vremena, u Vojvođanskoj oazi mira i spokoja – tamo gde vreme stoji a priroda uređuje život.
Pravo mesto za odmor i opuštanje, vikend za porodice, kao i za grupne boravke.

U etno kompleksu „Đeram” nalazi se zatvoreni restoran za najviše 50 gostiju i otvorena terasa pod trskom, odnosno koliba sa 80 mesta. U njoj je 200 starih predmeta, pribora i alata koji su se nekada koristili u kuhinji ili na njivi.

Goste koji žele da prenoće čekaju luksuzne sobe i apartman. Enterijer svake sobe je harmonična kombinacija starog nameštaja i modernih sadržaja koji omogućavaju najudobniji smeštaj. U svakoj je centralno grejanje, kupatilo sa tuš kabinom, televizor, internet, klima-uređaj.
Naši posetioci mogu da uživaju u šetnji na prostoru oplemenjenom sa 1000 stabala raznog drveća.Kod nas u „Đermu” vlada, ne samo domaća, već i porodična atmosfera.
Naša želja je da se gosti osećaju kao članovi naše šire familije koji su nam došli u posetu.

U cilju promocije seoskog turizma u okviru etno kuće priređuju se kulturno umetnički programi, likovne kolonije, koncerti i narodni običaji. Čitav etno prostor veoma je pogodan za smeštaj individualnih turista i lovaca, seminare, odmor, rekreaciju i dečije igre.

Kontakt podaci

Broj telefona: 0642020664
Ime: Zora Radojčić
Vaš Sajt: www.etnokucadjeram.com

Uslovi i sadržaj:

Zakup objekta dnevno 123
Prenoćište po osobi 12
Popust za decu
Vaučeri
WiFi
Broj smeštajnih jedinica 2
Broj soba 4
Broj kreveta 15
Broj kupatila 4
Parking
Terasa
Dvorište
Opremljena kuhinja
Grejanje
TV kablovska
Klima uređaj
Frižider

Multimedia

Ugradi video kod

Map

Copyright © 2024 SeloTurizam.com