Green Town apartmani
Trg Republike 1 Sombor
33
Broj soba:
10

Prenoćište, sobe i apartmani (četiri zvezdice) organizovani su poput luksuznih hotela. U okviru smeštaja ili van njega služi se doručak, a naši gosti imaju razne pogodnosti.

Za goste je besplatno korišćenje biciklova, tandem bicikla, kao i korišćenje multifunkcionalne sale sa tv, video bimom, fotokopir aparatom i skenerom.

U istom dvorištu sa luksuznim smeštajem nalazi se i Bowling centar Bowlingstones koji nudi jedinstven ugođaj kuglanja u Somboru. Pored kuglanja možete se zabaviti i igrajući bilijar, stoni fudbal, košarku, x box, voziti motore ili neke druge zabavne igre, kao i popiti kafu ili piće u baru ili bašti.

Za goste obezbeđeni su specijalni popusti na korišćenje svih ovih usluga. U prizemlju Greent Town Apartmana nalazi se Green Town Caffe & Longe bar u kom gosti mogu da se opuste i osveže uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića. U prizemlju, u sklopu Green Tow Caffea, nalazi se i BowlingStones klub sa 4 staze za bowling.

Sombor je grad biciklista i biciklističkih staza koje nude jedinstven doživljaj vožnje kroz perivoj somborskih bođoša. Od Green town apartmana biciklom lako obidjete venac biciklističkom stazom ili se odvozate do GH "Mostonga" i bazena, kao i do omiljenog šetališta Somboraca kraj Velikog Bačkog kanala pored kupališta Štrand.

 

Kontakt podaci

Broj telefona: 0694377112
Ime: Green town
Vaš Sajt: www.greentownapartments.com

Uslovi i sadržaj:

Zakup objekta dnevno 33
WiFi
Broj spratova 2
Broj smeštajnih jedinica 7
Broj soba 10
Broj kreveta 24
Broj kupatila 7
Parking
Terasa
Opremljena kuhinja
Grejanje
TV kablovska
Klima uređaj
Mikrotalasna
Frižider

Multimedia

Ugradi video kod

Map

Copyright © 2024 SeloTurizam.com