Kedar selo Goč
Goč Kraljevo
38
Pet frendli:
Broj soba:
16

Smeštaj Kedar selo Goč je nova turistička ponuda za odmor na ekološkoj mapi Srbije. Duh nove planinske energije, odmor u prirodi.

Na 1000m nadmorske visine, Goč obiluje borovom šumom i vazduh je neverovatan. Brvnare su izgrađene u modernom stilu kako spolja tako i unutra odišu modernim linijama i celokupan sadržaj je od punog drveta. Kedrovo drvo je poznato po mnogobrojnim zdravim svojstvima i boravak u ovakvom ambijentu od nekoliko dana doprinosi brzom poboljšanju zdravlja ali i poboljšanje imuniteta zdravih osoba. Svežina kojom kedar odiše brzo će vas odvesti u neku daleku mirnu šumu, bez buke, žamora gradskih ulica i stresa svakodnevice.

Dopustite sebi da se osećate kao jedno sa prirodom. Brvnare obiluju mirisom četinara.  Nameštaj je takođe od drveta i sve to upotpunjava doživljaj na planini. Savršeno udobni kreveti, čista bela posteljina i peškiri su vam na raspolaganju za odmor iz snova.

Sauna, slana soba i topla kada od kredrovog drveta u prirodnom ambijentu će vaša čula opustiti i dovesti vas do potpunog odmora. Rezervišite svoj termin u SPA kutku i budite potpuno sami.

Kontakt podaci

Broj telefona: 069614682
Ime: Kedar Selo
Vaš Sajt: www.kedarselo.rs

Uslovi i sadržaj:

Zakup objekta dnevno 38
Bazen
WiFi
Broj spratova 1
Broj smeštajnih jedinica 8
Broj soba 16
Broj kreveta 40
Broj kupatila 8
Pet frendli
Parking
Terasa
Roštilj
Dvorište
Opremljena kuhinja
Grejanje
TV kablovska
Klima uređaj
Mikrotalasna
Frižider

Multimedia

Ugradi video kod

Map

Copyright © 2024 SeloTurizam.com