"Uvac griffon" Uvačko jezero
Akmacici bb, Nova Varoš
30
Pet frendli:
Broj soba:
2

Priroda, mir, kuća u etno stilu sa svim savremenim sadržajima, ljubazni, mladi i predusretljivi domaćini.

Kuća se nalazi u Specijalnom rezervatu prirode Uvac, na obroncima Zlatara, na poluostrvu, sa predivnim pogledom na zaliv Uvačkog jezera. Predeo planinski, stenovit ,okružen leskovim i četinarskim šumama (teren pogodan gljivarenju), sa pašnjacima (bogati lekovitim biljem) i njivama.

S obzirom da se kuća nalazi u sklopu seoskog domaćinstva društvo će vam praviti koze, jarad i ovce. Domaćini su Vam na raspolaganju 24/7. Za one koji vole ribarenje, mladica, som, potočna pastrmka i šaran, su samo deo stalne postavke Uvačkog jezera, ali sigurno veliki izazov. U neposrednoj blizini se nalaze manastir Dubnica, zadužbina knezova Rašković iz 14.veka, etno selo Štitkovo na reci Tisovici, sa kućama iz 19. veka. Crkva brvnara u Radijevićima, selo Miševići, rodno mesto vojvode Petra Bojovića. Manastir Kozme i Damjana na Vodenoj poljani, na putu prema vrhu planine Zlatar. Sve to se nalazi u radijusu od 18km. Nešto dalje su manastiri Mileševa, Banja, Uvac.

Kuća je deo seoskog domaćinstva i predstavlja zasebni objekat. Na raspolaganju su vam dve spavaće sobe, u delu kuće koji je građen od drveta, sa po jednim bračnim i jednim singl ležajem. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak su jedna prostorija. Kupatilo sa kadom. Predsoblje i veranda.

Gosti takođe imaju mogućnost upotrebe roštilja, kotlića, sača, električnog ražnja.

U ponudi imamo hranu - doručak /specijaliteti našeg kraja/.

Takođe postoje ležaljke/hemok, ljuljaške, klackalica itd.

Kapacitet smeštaja je max šest osoba.

Kontakt podaci

Broj telefona: 061 6025300
Ime: Griffon

Uslovi i sadržaj:

Zakup objekta dnevno 30
WiFi
Broj spratova 1
Broj smeštajnih jedinica 1
Broj soba 2
Broj kreveta 6
Broj kupatila 1
Pet frendli
Parking
Terasa
Roštilj
Dvorište
Opremljena kuhinja
Grejanje
TV kablovska
Frižider

Map

Copyright © 2024 SeloTurizam.com