Etno Kompleks Gučevski Vajati
Gučevo
123
Pet frendli:
Broj soba:
4

Gučevski vajati su tradicionalni etno kompleks koji svojim posetiocima nudi restoran domaće kuhinje i smeštaj na planini Gučevo.
Kompleks sadrži četiri vajata opremljena u tradiciji etno stila kakav je gučevski kraj. Pored vajata tu je restoran raznovrsne domaće kuhinje. Agencije Gučevo Travel pored Gučevskih vajata u svojoj ponudi za odmor i smeštaj u Banji Koviljači nudi i Vilu Vidikovac.
Smeštaj na planini Gučevo je obezbedjen i vrhunski: etno selo u Gučevu, apartman u Gučevu, hrana je tradicionalna domaća kuhinja raznovrsnih jela.
Na vama je samo da dođete i posetite nas, a naše je da vas što bolje uslužimo i ugostimo.
Planina Gučevo ima šta da ponudi, jer na ovoj planini turizam je veoma dobro razvijen i nalazi se među prve četiri turističke destinacije u Srbiji.
Netaknuta priroda, guste bukove šume, čist vazduh, uređene staze i tereni, mnogi potoci koji sa planine Gučevo otiču ka Jadru i Drini, Spomen-kosturnica na Gučevu, ugostiteljske ponude: etno selo, apartmani…
Banja Koviljača udaljena je 10 km i predstavlja pravu oazu zdravlja i bogatstvo kiseonika koji obezbeđuje bukova šuma sa kojom je banja okružena.

Kontakt podaci

Broj telefona: 015820084
Ime: Gučevski Vajati
Vaš Sajt: www.gucevskivajati.rs/

Uslovi i sadržaj:

Zakup objekta dnevno 123
Vaučeri
WiFi
Broj spratova 1
Broj smeštajnih jedinica 4
Broj soba 4
Broj kreveta 16
Broj kupatila 4
Pet frendli
Parking
Terasa
Dvorište
Opremljena kuhinja
Grejanje
TV kablovska
Klima uređaj

Multimedia

Ugradi video kod

Map

Copyright © 2024 SeloTurizam.com